| 3 üye 3 yorum | |
|
+13Amelie Vane Rubeus Hagrid Dulce Maria Pardo Prof. Aurora Sinistra Hermione Jean Granger Prof. Ariana Dumbledore Luna Lovegood Prof. Severus Snape Prof. Cuthbert Binns Bellatrix Lestrange Remus Lupin Ginny Weasley Nymphadora Tonks 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:37 pm | |
| Her kes 3 üye söleyecek sonra onlar hakkında düşündüklerimizi yazcaz
Sirius Black Nymphadora Tonks Cuthbert Binns | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:40 pm | |
| Sirius Black= Dürüst (kendini remus gibi kandırmıyo) Nymphadora Tonks= Çenesi düşük Cuthbert Binns= Pek konuşma fırsatımız olmadı ama iyi biri gib geldi bana Hermione Ginny Luna | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:42 pm | |
| Benim çenem düşük hıh bi kanıt göster hadi
Hermione=şeker arkadaşım yha Ginny=bana laf sokmazsa olmaz ama severim keretayı Luna_pek konuşamıyoz ama muhabbeti iyi
Severus Snape Remus Lupin Minerva McGonagall, | |
|
| |
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:44 pm | |
| Severus Snape:iyi biri Remus Lupin:ben oluyorum haliyle yani yakşıklı cesur .... Minerva McGonagall,:tanımıyorum
remus lupin ginny weasley arina dumblşdore
En son Remus Lupin tarafından Ptsi Haz. 02, 2008 8:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:49 pm | |
| remus lupin=rp sefgülüm ginny weasley=uyyyy yerim seni şeker şey(şeker komasına girmem umarım:lol: ) arina dumblşdore =canım yha pek konuşamadsık ama severim onu
Harry Potter Lavender Brown Orlando Bloom | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 02, 2008 8:51 pm | |
| Harry Potter:ayy uyuzun teki hiç sevmem aynı vaftiz babası Lavender Brown:tanımıyorum Orlando Bloom:tanımıyorum
Remus Lupin Prof. Severus Snape Nymphadora Tonks | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 3:22 pm | |
| lord voldemort=lordumdur saygım var nymphadora tonks=cok iyi bi insan(beni azkabana atmadığı sürece) prof.binns=yeni tanıdım ama iyi biri gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 3:45 pm | |
| Prof. Severus Snape Remus Lupin Sirius Black | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 4:07 pm | |
| Prof. Severus Snape= azcık bi konuşmuşluğumuz var severim kendisini,iyi biri gibi Remus Lupin=eh remus'u da severim (tonks'a karşı biraz daha anlayışlı olsa daha iyi olur) Sirius Black= rp sevgilim :heart: Luna Tonks Ronald | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 5:41 pm | |
| Luna ay canım yha çok şeker bi üye Tonks yani ne diyim kendime işte bu benim Ronald iyi bi üye.
Prof. Filius Flitwick Prof. Orlando Bloom Prof. Ponoma Sprout | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 6:17 pm | |
| Prof. Filius Flitwick -Tanımıyorum iyi biridir herhalde Prof. Orlando Bloom -Rp sitelerinin hiç susmayan adamı çok severim kendilerini Prof. Ponoma Sprout Rp sevgilim
Albus Dumbledore Daphne Greengrass Prf. Quirinus Quirrell | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 9:00 pm | |
| Albus Dumbledore pek tanımıyorum Daphne Greengrass pek tanımıyorum Prf. Quirinus Quirrell =komik muhabbeti seven arkadaştır çok severim kenlerini
Sirius Black Remus Lupin Tonks | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 9:22 pm | |
| Sirius Black :iyi biri diye düşünüyorum Remus Lupin:çok fazla konuşmam ama onu da severim Tonks:canım benim en iyi anlaştığım üye
Luna Ginny Ariana | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 9:31 pm | |
| Luna yha cannım çok severim Ginny çok iyi anlaşırız komiktir Ariana canım adminim çok sabırlıdır Bella severus orlando | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 9:32 pm | |
| Bella CANIM SEVGİLİM(ESKİ) severusİYİ BİRİ orlando tüm sitelerde en iyi arkadaşım ama burda değil... rta sekter luna hermione | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 9:59 pm | |
| rta sekter:tanımıyorum luna:çok severim kendimi:D hermione :canım kankym bitanem | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 03, 2008 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 04, 2008 5:44 pm | |
| ron:tanımıyorum harry:tanımıyorum toks:biricik yeğenim | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 04, 2008 5:45 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 04, 2008 6:40 pm | |
| ron-başka sitelerden tanırım iyidir harry-pek konuşmadık ama iyi birisi cho-tanımıyorum Ginny Weasley Nymphadora Tonks Hermione Granger | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Cuma Haz. 06, 2008 6:33 pm | |
| Ginny Weasley Nymphadora Tonks Hermione Granger hepsine birden yazcam hepiciğini çok severim hepsi de iyidir. Remus Lupin Sirius Black Hestia Jones | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Cuma Haz. 06, 2008 8:28 pm | |
| Remus Lupin uyyy rp sefgülüm biraz da anlayışlı olsa daha ii olur Sirius Black canım kuzenim yha çok severim Hestia Jones severim iyi biridir
Tonks Severus Binns | |
|
| |
| 3 üye 3 yorum | |
|