| 3 üye 3 yorum | |
|
+13Amelie Vane Rubeus Hagrid Dulce Maria Pardo Prof. Aurora Sinistra Hermione Jean Granger Prof. Ariana Dumbledore Luna Lovegood Prof. Severus Snape Prof. Cuthbert Binns Bellatrix Lestrange Remus Lupin Ginny Weasley Nymphadora Tonks 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 18, 2008 3:44 pm | |
| Orlando :Boracım sevilmezmi yha kankim Luna :çhok seviom oni Ginny :uyyy kafa arkim benüm yha
Sirius Snape Ron | |
|
| |
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 25, 2008 4:11 pm | |
| sirius:tanımam snape:tırsıorum ondan ROn:harry kankası işte severim keratayı az ziyaretime gelmedi | |
|
| |
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 25, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Paz Haz. 29, 2008 10:53 pm | |
| bella:ilk üye olduğunu gördüğüm anda sevdim tonks:canım benim çok seviyorum onu hagrid:fazla tanımıyorum Parvati Aurora Harry | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Tem. 12, 2008 10:27 pm | |
| Parvati:HP'de sevmezdim kendilerini...Burada da tanışmak nasib olmadı Aurora:Uzaktan şöyle böyle...Ama şeker görünüyor Harry:Karakter uygunluğu ne diyim...
Fred George Amelie
Kendimi yazmamda bir sorun yok dii mi | |
|
| |
George Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : KoVuK Ünlü : Oliver Phelps Rp Sevgilisi : Y.O.K. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Tem. 15, 2008 4:29 pm | |
| Fred: Şahs-ı muhterem. kısaca can dostum güzel insan. Gerçekten ikizim kadar severim onu. George: Kendim.. İyiyimdir. Amelie: Bu sitede Fred'den başka konuşmuşluğumun olduğu tek insan. Fazla tanımıyorum ama iyi birine benziyo.. Prof. Snape Prof. Sprout Prof. Sinistra | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Perş. Tem. 31, 2008 8:27 pm | |
| Prof. Snape Prof. Sprout Prof. Sinistra hepsini çok severim Binns yane ben tonk sirius | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Ağus. 26, 2008 6:35 pm | |
| Binns yane ben hmm can dostum güzel telden irtibatı koparmadığımız hatları bıktırına kadar msjlaştığımız vatandaş xD tonks ayy aşkısı en sevdğim üye xD sirius kuzenim canım ya çok severüm kendüsünü onlada telden irtibat sağlanıo
Snape Ginny Hermi | |
|
| |
ömer123 ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 10 Ünlü : kararsızım Rp Sevgilisi : yok Asa : Yokk(: Kayıt tarihi : 28/01/09
| |
| |
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Şub. 07, 2009 9:15 pm | |
| Hermione Granger:iyi galba pek konusmadık keşke tanısma fırsatım olsaydı cok guzel birkız(son bölüm gercekteki hermione içindi yane emma watson) ginny weasley=çok ıyı ve tatlı bir kişi filmde daha super arina dumblşdore =valla o kadar tanısmıyorum prof+ seherbazlık ıcın basvurdum ne zamandır basvurum war dha cevap alamadım | |
|
| |
Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Ağus. 17, 2009 11:24 am | |
| dean thomas: iyi bir çocuk oliver wood: aynı ben hermione: iyi ve çalışkan biri olmalı çünkü siteyi yeniden düzenliyor ve bi site düzenlemek çok zordur | |
|
| |
| 3 üye 3 yorum | |
|