| 3 üye 3 yorum | |
|
+13Amelie Vane Rubeus Hagrid Dulce Maria Pardo Prof. Aurora Sinistra Hermione Jean Granger Prof. Ariana Dumbledore Luna Lovegood Prof. Severus Snape Prof. Cuthbert Binns Bellatrix Lestrange Remus Lupin Ginny Weasley Nymphadora Tonks 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Cuma Haz. 06, 2008 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| |
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 2:14 pm | |
| Tonks= canım benm ya kankim arkadaşım çok iyi biridir çok severim kendisini Lavendar=pek konuştuğum söylenemez ama iyi birsidir herhalde Binns= dünyanın en tatlı,en sevecenien şeker,en güzel vs vs..... kişisidiir . çok severim kendimi ariana senden biraz kopya çektim Arina Remus Hermione | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 2:16 pm | |
| Arina çok severim yha sabırlıddır Remus rp sefgülüm çok severim kimin sevgilisi tabiki özledimde son zamanlarda az giriyo ama nese Hermione çok datlu
Ron Sirius Snape | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 2:22 pm | |
| ron=iyi birdir severim sirius=rp sevgilim ama fazla konuşmuşluğumuz yok çünkü fazla girmiyo kendisi çok çok severim , iyidir bnm cnm snape= tatlı ,sevecen ve sevdiğim arkilerden biri
albus ben(binns) Ginny | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 2:25 pm | |
| albus pek konuşmuyoruz ben(binns) uyyy uşağum çok severim komiktir eğlencelidir tatludur Ginny severim canım benim komik eğlenceli tatlu veeeeeeeeeee veeeeeeeeee o bir ginny
Tonks Bella Remus | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 2:26 pm | |
| Tonks=canım bnm ya biricik kankim dadlu kişlik Bella=fazla konuşmadık bi fikrim yok Remus=remus da iyi tatlı biridir hermi lavender sirius | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 3:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 07, 2008 4:38 pm | |
| Harry pek konuşmuyoruz ama ii biri kurtarak bizi Ron iyi biri Ginny uyyy canım yha çok datlu şeker biri
Tonks Snape Binns | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 09, 2008 6:17 pm | |
| -Prof. Septima Victor- -Cedric- -Daphne- üçüyle de konuşmuşluğumuz yok tanımıyorum desem ama eminim iyi birileridir :D:D Snape Remus Ginny | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Haz. 09, 2008 9:16 pm | |
| Snape ççokk iyi biri kanımca Remus rp sefgülüm pek girmiıo ama olsıun Ginny canım şeker yaratık Tonks Binns Sirius | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Salı Haz. 10, 2008 1:47 pm | |
| Tonks=severim kendilerini Binns=kendimi sevmez miyim ya Sirius=rp sevgilim iyi tatlı anlayışlı biri
luna ron ginny | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Cuma Haz. 13, 2008 5:51 pm | |
| luna tanımıyorum ama iyi biri ron iyi birisi ginny söylenenlere göre çok tatluymuş Remus Tonks Binns | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 14, 2008 10:08 pm | |
| Remus:pek fazla konuşmam Tonks:kankim gibi çok severim Binns:çok iyi çok seviyorum
Ben(Luna) Tonks Hermione | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 14, 2008 10:09 pm | |
| Ben(Luna) canım yha çok sevrim kankiş Tonks benim başka söze ne hacet Hermione canım benüm kankişim
Tonks Sirius Bella | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum C.tesi Haz. 14, 2008 10:11 pm | |
| Tonks:çok seviyorum Sirius:iyi biri gibi Bella:fazla tanımıyorum
Ginny Binns Harry | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Paz Haz. 15, 2008 12:26 pm | |
| Aurora:Yeni tanıdım sevdim kendisini Remus:Tonksla çok tartışıyor Voldemort:Fazla tanımıyom Binns Aurora Hermione | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Paz Haz. 15, 2008 3:42 pm | |
| Binns= :D:D Aurora=kendilerini severim cnm arkim Hermione = dadlu mu dadlu sevecen iyi ........ tonks remus ginny | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 18, 2008 1:34 pm | |
| Tonks:Çok çok sevdiğim üye Remus:Tonks un rp sevgilisi Ginny:Sevdiğim bir üye
Luna Ariana Hermione | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 18, 2008 3:22 pm | |
| Luna : Tanımıom ama chatlaksa ii anlashırıs xD Ariana : Binamı hala sechmedi! Ben sabırsıs biriyim hadi yhaw! Hermione : Oda chatlak bnim gibi. Tanıom diğer sitelerden xD _____________________________________________________________ Snape : Tonks : Harry : | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 18, 2008 3:23 pm | |
| Snape :Severim i biridir Tonks :ben yha başka ne diyim psikoyum biraz Harry :tanımam
Remus Hermione Tonks | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Haz. 18, 2008 3:41 pm | |
| Remus : Bimiom yhaw o kim xD Hermione : Chatlak daa ne diim xD Tonks : Ece ashmısh bi insan kanki xD _____________________________________________________________ Orlando : Luna : Ginny : | |
|
| |
| 3 üye 3 yorum | |
|